Iberital

Expression Pro

Maak kennis met de Expression Pro.

Expressie is houding.

De koffiemachine is een visueel aandachtspunt in een coffeeshop, een kans om het karakter van het pand op een aantrekkelijke en gedenkwaardige manier te versterken.

De Expression Pro is verkrijgbaar in twee kleuren: glanzend wit en mat zwart.

Zodat het er indrukwekkend uitziet op aanrechtbladen.

New Iberital

De New Iberital 2-of 3 Groeps koffiemachineis bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik met de mogelijkheid om vier koppen tegelijkertijd te schenken.

Met een boilerinhoud van 14 liter voor de 2 groeps en 20 liter voor de 3 groeps heeft deze machine een grote thee- en stoomcapaciteit. De bediening vindt plaats met tiptoetsen en twee grote knoppen voor thee en stoom. De elektronische besturing zorgt voor een constante waterdosering.

Een schitterende machine zonder onnodige features, puur, zakelijk en belangrijkste van alles: bedrijfszeker! Met een reputatie op het gebied van prijs en kwaliteitsverhouding.

Sterke punten:


  • Zakelijk en bedrijfszeker
  • Geen toeters en bellen
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Goede prijs kwaliteitsverhouding

Intenz

De Iberital Intenz is een espressomachine gemaakt om te voldoen aan de meest veeleisende smaken. Ontworpen om intensief te gebruiken en te weerstaan en te voldoen aan hoge prestatieverwachtingen, is de Iberital Intenz even robuust en nauwkeurig als geavanceerd en veelzijdig.

IB7

IB7 is de perfecte machine voor kleine ruimtes.

Een machine met een slim, compact ontwerp dat de robuustheid en duurzaamheid van alle Iberital-producten behoudt.

Het perfecte stuk voor uw bedrijf.

Al onze toestellen worden geplaatst met een BWT-waterontharder.